Sieraden Make-over

 

Sieraden Make-over

Als u in een sieradenkistje nog sieraden heeft die niet meer worden gedragen, kunt u deze uiteraard bewaren.

Een mooi alternatief is een sieraden make-over zodat het sieraad aanpast wordt aan de moderne tijd, zodat u het sieraad met plezier en trots kunt dragen.  We kunnen de basis behouden, zodat kenmerkende elementen herkenbaar blijven of het geheel smelten en met een compleet nieuw ontwerp beginnen. In beide gevallen betaalt u slechts het arbeidsloon en heeft u een droomsieraad voor een fractie van de normale prijs.
Geheel naar uw eigen wensen wordt een oude ring of armband vermaakt tot een schitterend sieraad.

 

Gouden parelring
Permalink

Gouden ring met parel en bloemzetting

Gouden ring met parel en bloemzetting

Een gouden parel ring met bloemzetting. De parel was een waardevolle natuurlijke variant. Deze had de klant gekregen van haar oma en moest verwerkt worden in de ring. Natuurlijke parels of Orient parels zijn tegenwoordig uiterst zeldzaam. In één op de 15000 oesters zit een parel. Hierdoor moet er ongelofelijk veel […]

Gouden ring smaragd
Permalink

Geboetseerde gouden ring met smaragd

Geboetseerde gouden ring met smaragd

Deze ring hebben we gemaakt als aanzoekring de opdrachtgever wilde een bijzondere en stoere ring met een smaragd.  De tijd drong we hadden slechts enkele dagen voor het design en het maken van de ring. Voor de steen konden gelukkig putten uit onze grote voorraad. Missie geslaagd….ze zei:  JA!!

Claddagh ring
Permalink

Gouden Claddagh ring met tourmalijn

Gouden Claddagh ring met tourmalijn

Een Ierse liefdesring met een subtiele boodschap.

Een traditionele schoonheid gemaakt met liefde door onze ontwerpers en goudsmeden. Aan de manier hoe de ring gedragen wordt , kun je zien of de drager verliefd, verloofd, getrouwd of alleenstaand is.

Aan de rechterhand met de punt van het hart van je af, betekent […]

Goud ring sterrenbeeld leeuw
Permalink

Ring voor een leeuw

Ring voor een leeuw

Deze ring met sterrenbeeld leeuw, hebben wij gemaakt voor onze trouwe postbode. Dagelijks komt hij langs en heeft meestal wel een sieraden ”project” waar hij voor spaart. Dit keer wilde hij een ring met zijn sterrenbeeld leeuw. De gouden ring moest passen bij zijn uiterlijk: groot, beschaafd, een uitdagende […]

Gouden Kroonring met mandarijn granaat
Permalink

Gouden kroonring met mandarijn granaat

Gouden kroonring met mandarijn granaat

Ter gelegenheid van Koningsdag 2015, hebben wij deze Kroonring ontworpen het ontwerp hebben we op Facebook gezet en meteen volgde een bestelling.  De klant liet er ook nog zijn eigen ideeën op los, om er iets moois van te maken voor zijn vrouw voor hun kroonjaar.

Smaragd

Witgouden ring met princess geslepen smaragd.